Get Brieven, dagboeken en een geheime liefde (Dutch Edition) PDF

By Laurie Langenbach

ISBN-10: 9029511826

ISBN-13: 9789029511827

Laurie Langenbach (1947-1984) was once een veelzijdige persoonlijkheid: ze schreef over popmuziek en mode in bladen als Hitweek en Aloha, richtte de feministische beweging ‘Woman strength’ op en had relaties met Armand, de Griekse zanger Vangelis en de Amsterdamse ‘outsider’ Wally Tax. In 1977 debuteerde ze als schrijfster met Geheime liefde, waarin ze haar obsessie voor een onbekende ‘hij’ verwoordde. Die ‘hij’ bleek schaker Jan Timman te zijn. Met haar persoonlijke bekentenisliteratuur – nieuw in de jaren zeventig, de recensenten waren niet light – had Laurie Langenbach een eigen stem. Door haar vroege dood heeft ze nooit kunnen aantonen of ze daadwerkelijk de Nederlandse Virginia Woolf kon worden, zoals Heere Heeresma haar ooit voorspelde.

Show description

Read Online or Download Brieven, dagboeken en een geheime liefde (Dutch Edition) PDF

Similar dutch ebooks_1 books

New PDF release: Zweeds vocabulaireboek: Aanpak Gebaseerd Op Onderwerp (Dutch

Bent u een gevorderde cursist en van plan uw woordenschat uit te breiden? Of bent u een specialist op een bepaald vakgebied die op zoek is naar de relevante woordenschat omtrent een bepaald onderwerp? Dan is dit het boek waar u naar op zoek bent. Dit vocabulaireboek biedt een zeer gedetailleerde woordenschat en alles is gesorteerd op onderwerp, dus u kunt eenvoudig uitkiezen wat u als eerste wilt leren.

Lente (De vier seizoenen) (Dutch Edition) - download pdf or read online

Karl Ove is met zijn drie maanden oude dochter Anne onderweg naar zijn vrouw Linda, die is opgenomen. We volgen chicken tijdens een roadtrip van zonsopgang tot zonsondergang. Het is lente, de bomen krijgen knoppen, de dagen worden weer langer. Tegelijkertijd is er de duisternis van de ziekte van Knausgårds vrouw.

Dons (Dutch Edition) - download pdf or read online

Erotiek is van alle tijden, erotische verhalen ook. Gelukkig is het inmiddels al lang geen style meer dat onder de toonbank verkocht wordt en achter gesloten gordijnen wordt gelezen. In Dons zijn de beste erotische verhalen uit Oh journal verzameld, geschreven door de high-quality fleur van de Nederlandse en Vlaamse literatuur.

Download PDF by Willem Anker,Karina van Santen,Rob van der Veer: Buys (Dutch Edition)

Willem Anker (1979) debuteerde met de roman Siegfried. Buys werd bekroond met de Hertzogprijs, de belangrijkste Zuid-Afrikaanse literatuurprijs.

Extra resources for Brieven, dagboeken en een geheime liefde (Dutch Edition)

Sample text

Download PDF sample

Brieven, dagboeken en een geheime liefde (Dutch Edition) by Laurie Langenbach


by Christopher
4.5

Rated 4.39 of 5 – based on 33 votes