Download e-book for iPad: Blauwzuur (Dutch Edition) by Arnaldur Indridason,Adriaan Faber

By Arnaldur Indridason,Adriaan Faber

ISBN-10: 9021402874

ISBN-13: 9789021402871

Reykjavík is aan het start van de Tweede Wereldoorlog een stad van veertigduizend inwoners. In de eerste oorlogsjaren stromen er met de bezettingstroepen tienduizenden militairen binnen. Hun relatie met de plaatselijke vrouwelijke bevolking is velen een doorn in het oog.

Wanneer in de zomer van 1941 in een goedkoop huurappartement in Reykjavík een handelsreiziger dood wordt aangetroffen, blijkt hij te zijn doodgeschoten met een Amerikaans wapen. Thorson en Flóvent komen iets op het spoor dat groter is dan de handelsreiziger alleen en wat verdacht veel lijkt op een Duits complot...

Show description

Read Online or Download Blauwzuur (Dutch Edition) PDF

Similar dutch ebooks_1 books

Zweeds vocabulaireboek: Aanpak Gebaseerd Op Onderwerp (Dutch by Pinhok Languages PDF

Bent u een gevorderde cursist en van plan uw woordenschat uit te breiden? Of bent u een specialist op een bepaald vakgebied die op zoek is naar de relevante woordenschat omtrent een bepaald onderwerp? Dan is dit het boek waar u naar op zoek bent. Dit vocabulaireboek biedt een zeer gedetailleerde woordenschat en alles is gesorteerd op onderwerp, dus u kunt eenvoudig uitkiezen wat u als eerste wilt leren.

New PDF release: Lente (De vier seizoenen) (Dutch Edition)

Karl Ove is met zijn drie maanden oude dochter Anne onderweg naar zijn vrouw Linda, die is opgenomen. We volgen chicken tijdens een roadtrip van zonsopgang tot zonsondergang. Het is lente, de bomen krijgen knoppen, de dagen worden weer langer. Tegelijkertijd is er de duisternis van de ziekte van Knausgårds vrouw.

Wim Spijkers,OH magazine's Dons (Dutch Edition) PDF

Erotiek is van alle tijden, erotische verhalen ook. Gelukkig is het inmiddels al lang geen style meer dat onder de toonbank verkocht wordt en achter gesloten gordijnen wordt gelezen. In Dons zijn de beste erotische verhalen uit Oh journal verzameld, geschreven door de positive fleur van de Nederlandse en Vlaamse literatuur.

Read e-book online Buys (Dutch Edition) PDF

Willem Anker (1979) debuteerde met de roman Siegfried. Buys werd bekroond met de Hertzogprijs, de belangrijkste Zuid-Afrikaanse literatuurprijs.

Additional info for Blauwzuur (Dutch Edition)

Example text

Download PDF sample

Blauwzuur (Dutch Edition) by Arnaldur Indridason,Adriaan Faber


by Joseph
4.4

Rated 4.05 of 5 – based on 42 votes