Download e-book for iPad: Blankenberge Blues (Dutch Edition) by Pieter Aspe,Koen Strobbe

By Pieter Aspe,Koen Strobbe

ISBN-10: 9022333507

ISBN-13: 9789022333501

Aan de winterse kust smeedt een bont allegaartje van mensen een niet-alledaags complot nadat een van rooster een aangespoelde potvis vond. In het dode dier zien ze namelijk een unieke kans om rijk te worden. In de darmen van een potvis zit immers amber, een goedje waarvoor de parfumindustrie veel geld veil heeft. Spijtig aspect: een aangespoelde walvis opensnijden is bij rainy verboden. De bende kan echter niet aan de lokroep van het grote geld weerstaan en besluit op zoek te gaan naar een koper in het illegale circuit. Langzaam maar zeker komen alle spelers in het verhaal zichzelf tegen en wordt de finale confrontatie met de professionele misdaad onvermijdelijk. Blankenberge blues is een spannend verhaal, doorspekt met milde, soms wat zwarte humor. De roman speelt zich af in een soort twilightzone: de kust zoals maar weinigen ze kennen, wanneer de zomer, de zon en de toeristen verdwenen zijn.

Show description

Read Online or Download Blankenberge Blues (Dutch Edition) PDF

Best dutch ebooks_1 books

Zweeds vocabulaireboek: Aanpak Gebaseerd Op Onderwerp (Dutch - download pdf or read online

Bent u een gevorderde cursist en van plan uw woordenschat uit te breiden? Of bent u een specialist op een bepaald vakgebied die op zoek is naar de relevante woordenschat omtrent een bepaald onderwerp? Dan is dit het boek waar u naar op zoek bent. Dit vocabulaireboek biedt een zeer gedetailleerde woordenschat en alles is gesorteerd op onderwerp, dus u kunt eenvoudig uitkiezen wat u als eerste wilt leren.

Lente (De vier seizoenen) (Dutch Edition) by Karl Ove Knausgård,Anna Bjerger,Marin Mars PDF

Karl Ove is met zijn drie maanden oude dochter Anne onderweg naar zijn vrouw Linda, die is opgenomen. We volgen rooster tijdens een roadtrip van zonsopgang tot zonsondergang. Het is lente, de bomen krijgen knoppen, de dagen worden weer langer. Tegelijkertijd is er de duisternis van de ziekte van Knausgårds vrouw.

Read e-book online Dons (Dutch Edition) PDF

Erotiek is van alle tijden, erotische verhalen ook. Gelukkig is het inmiddels al lang geen style meer dat onder de toonbank verkocht wordt en achter gesloten gordijnen wordt gelezen. In Dons zijn de beste erotische verhalen uit Oh journal verzameld, geschreven door de advantageous fleur van de Nederlandse en Vlaamse literatuur.

Read e-book online Buys (Dutch Edition) PDF

Willem Anker (1979) debuteerde met de roman Siegfried. Buys werd bekroond met de Hertzogprijs, de belangrijkste Zuid-Afrikaanse literatuurprijs.

Extra info for Blankenberge Blues (Dutch Edition)

Example text

Download PDF sample

Blankenberge Blues (Dutch Edition) by Pieter Aspe,Koen Strobbe


by Christopher
4.0

Rated 4.90 of 5 – based on 29 votes