New PDF release: Besmeurde sneeuw (Dutch Edition)

By Christoffer Carlsson,Rory Kraakman

ISBN-10: 9044536230

ISBN-13: 9789044536232

De eerste sneeuw van het jaar is web gevallen als op een binnenplaats in Stockholm een guy wordt neergestoken. Het slachtoffer deed onderzoek naar extremistische politieke groeperingen. Uit zijn aantekeningen blijkt dat er nog iemand in levensgevaar is. Maar wie? Rechercheur Leo Junker raakt al snel verstrikt in een duister politiek steekspel tussen radicaal-links en -rechts.
Daarnaast heeft de gevoelige Junker genoeg met zichzelf te stellen; hij worstelt met trauma’s, een pillenverslaving en zijn relatie. Kan hij zijn weg vinden in dit politieke net en een tweede moord voorkomen?

Show description

Read or Download Besmeurde sneeuw (Dutch Edition) PDF

Best dutch ebooks_1 books

Download e-book for kindle: Zweeds vocabulaireboek: Aanpak Gebaseerd Op Onderwerp (Dutch by Pinhok Languages

Bent u een gevorderde cursist en van plan uw woordenschat uit te breiden? Of bent u een professional op een bepaald vakgebied die op zoek is naar de relevante woordenschat omtrent een bepaald onderwerp? Dan is dit het boek waar u naar op zoek bent. Dit vocabulaireboek biedt een zeer gedetailleerde woordenschat en alles is gesorteerd op onderwerp, dus u kunt eenvoudig uitkiezen wat u als eerste wilt leren.

Get Lente (De vier seizoenen) (Dutch Edition) PDF

Karl Ove is met zijn drie maanden oude dochter Anne onderweg naar zijn vrouw Linda, die is opgenomen. We volgen chicken tijdens een roadtrip van zonsopgang tot zonsondergang. Het is lente, de bomen krijgen knoppen, de dagen worden weer langer. Tegelijkertijd is er de duisternis van de ziekte van Knausgårds vrouw.

Dons (Dutch Edition) - download pdf or read online

Erotiek is van alle tijden, erotische verhalen ook. Gelukkig is het inmiddels al lang geen style meer dat onder de toonbank verkocht wordt en achter gesloten gordijnen wordt gelezen. In Dons zijn de beste erotische verhalen uit Oh journal verzameld, geschreven door de superb fleur van de Nederlandse en Vlaamse literatuur.

Read e-book online Buys (Dutch Edition) PDF

Willem Anker (1979) debuteerde met de roman Siegfried. Buys werd bekroond met de Hertzogprijs, de belangrijkste Zuid-Afrikaanse literatuurprijs.

Extra info for Besmeurde sneeuw (Dutch Edition)

Example text

Download PDF sample

Besmeurde sneeuw (Dutch Edition) by Christoffer Carlsson,Rory Kraakman


by Richard
4.4

Rated 4.53 of 5 – based on 50 votes