Lien Braeckevelt's 30 dagen zonder alcohol (Dutch Edition) PDF

By Lien Braeckevelt

ISBN-10: 9401444919

ISBN-13: 9789401444910

Enkele weken zonder alcohol doet wonderen!Je slaapt beter, je verliest gewicht, je huid straalt... én je bespaart er ook flink mee.30 dagen zonder alcohol. Een duidelijke challenge!Maar hoe commence je daar nu aan? Wat zijn de belangrijkste redenen om te stoppen of te minderen? Wat is het impact op je lichaam? En hoe houd je het vol?Naast de wetenschappelijke achtergrond geeft Lien Braeckevelt, die zelf vier maanden geen alcohol dronk om zich voor te bereiden op een marathon, je ook heel wat suggestions, feiten, lekkere mocktailrecepten en ervaringen van andere enthousiastelingen.

Show description

Read Online or Download 30 dagen zonder alcohol (Dutch Edition) PDF

Similar dutch ebooks_1 books

Get Zweeds vocabulaireboek: Aanpak Gebaseerd Op Onderwerp (Dutch PDF

Bent u een gevorderde cursist en van plan uw woordenschat uit te breiden? Of bent u een specialist op een bepaald vakgebied die op zoek is naar de relevante woordenschat omtrent een bepaald onderwerp? Dan is dit het boek waar u naar op zoek bent. Dit vocabulaireboek biedt een zeer gedetailleerde woordenschat en alles is gesorteerd op onderwerp, dus u kunt eenvoudig uitkiezen wat u als eerste wilt leren.

Karl Ove Knausgård,Anna Bjerger,Marin Mars's Lente (De vier seizoenen) (Dutch Edition) PDF

Karl Ove is met zijn drie maanden oude dochter Anne onderweg naar zijn vrouw Linda, die is opgenomen. We volgen chicken tijdens een roadtrip van zonsopgang tot zonsondergang. Het is lente, de bomen krijgen knoppen, de dagen worden weer langer. Tegelijkertijd is er de duisternis van de ziekte van Knausgårds vrouw.

Get Dons (Dutch Edition) PDF

Erotiek is van alle tijden, erotische verhalen ook. Gelukkig is het inmiddels al lang geen style meer dat onder de toonbank verkocht wordt en achter gesloten gordijnen wordt gelezen. In Dons zijn de beste erotische verhalen uit Oh journal verzameld, geschreven door de nice fleur van de Nederlandse en Vlaamse literatuur.

Download e-book for iPad: Buys (Dutch Edition) by Willem Anker,Karina van Santen,Rob van der Veer

Willem Anker (1979) debuteerde met de roman Siegfried. Buys werd bekroond met de Hertzogprijs, de belangrijkste Zuid-Afrikaanse literatuurprijs.

Additional info for 30 dagen zonder alcohol (Dutch Edition)

Example text

Download PDF sample

30 dagen zonder alcohol (Dutch Edition) by Lien Braeckevelt


by Kenneth
4.4

Rated 4.67 of 5 – based on 4 votes